Tena voor mannen en vrouwen: wat zijn de mogelijkheden?

Naarmate we ouder worden beginnen we als volwassenen vaak allerlei kwaaltjes te krijgen zoals incontinentie, wat het verstandig maakt om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden van de producten van Tena voor mannen en voor vrouwen. Lees de onderstaande tekst eerst goed door als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden van dit populair A-merk voor mannen en voor vrouwen.

Waarom kiezen voor Tena?

De producten van dit wel gerenommeerd merk zijn speciaal ontwikkeld voor het lichaam van volwassen mannen en vrouwen. Hierbij kan je uitgaan van kwalitatief goede incontinentie luiers die een stijlvol design hebben, comfortabel zitten en een hoog absorptieniveau hebben. Daarnaast zitten de producten van dit welbekend merk stevig en discreet aan je lichaam waardoor je de incontinentie luiers haast niet van normaal ondergoed kunt onderscheiden en toch urenlang beschermd bent. De incontinentie luiers van Tena voelen daarnaast zacht aan en je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan soorten, maten, kleuren en materialen incontinentie luiers voor mannen en vrouwen.

Soorten Tena producten voor mannen en vrouwen

De producten van Tena zijn onder te verdelen in verschillende categorieën voor mannen en vrouwen. Denk zo aan inlegkruisjes en maandverbanden die discreet zijn, lady en man pants, flex pants, slipjes, stretchbroekjes, boxershorts en nog veel meer. Het maakt hierbij niet uit of je iemand bent die last heeft van licht of van zwaar urineverlies, je kunt voor elke situatie wel de ideale Tena producten vinden.

Vergoeding van deze producten: wat zijn de mogelijkheden?

Ben je geïnteresseerd in de producten van Tena? Dan kan je uitgaan dat ze wel door de basisverzekering worden vergoed. Je kunt hierbij uitgaan dat je deze producten bij vrijwel elke zorgverzekeraar vergoed kunt krijgen, mits je eerst een intake gesprek voert met een zorgaanbieder. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk gemaakt hoeveel en welke producten je precies vergoed krijgt.

De juiste maat kiezen is cruciaal

Als je last hebt van incontinentie en je incontinentieluiers wilt kopen, dan is het cruciaal om voor de Tena te kiezen in de correcte maat. De luiers moeten namelijk goed passen en comfortabel zitten zodat ze urenlang zonder problemen gedragen kunnen worden. Incontinentie luiers van dit bekend merk zijn zodanig ontwikkeld dat elke maat precies past bij het mannelijk of het vrouwelijk lichaam. Naast de verschillende soorten maten kan je ook nog een keuze maken uit de soorten materialen, verschillende kleuren of vormen.

Hoe kies ik een geschikte incontinentie luier?

Het kiezen van een geschikte Tena incontinentie luier is vrij makkelijk. Je gaat slechts rekening moeten houden met een aantal zaken om te bepalen welke luier het beste past bij je situatie. De gewenste absorptiecapaciteit en de functie van de luier kies je aan de hand van de onderstaande factoren:

  • Gaat het om urineverlies of om verlies van stoelgang?
  • Gaat het om licht of zwaar verlies?
  • Vindt het verlies tijdens de daguren of de nachturen plaats?
  • Het gemak van aanbrengen en dragen.
  • De lichaamsbouw, mobiliteit, gewicht en anatomie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *