PTSS klachten verhelpen

  • door
PTSS behandeling

Je PTSS klachten verhelpen door middel van behandelingen en therapie? Dit kan allemaal bij PSYTREC. De mensen van PSYTREC hebben veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met mensen die lijden aan PTSS.  PTSS is een slopende stoornis die je kan oplopen door een traumatische ervaring. Dit kan iedereen overkomen en daarom is het zo belangrijk om bedrijven als PSYTREC te hebben. Zij werken met mensen die veel verstand hebben over cognitieve stoornissen. Sommige mensen die therapie geven aan mensen met PTSS hebben het zelf ook en weten er dankzij de therapie mee om te gaan. Deze mensen motiveren de mensen met PTSS ook om de klachten te snappen en te voorkomen.

psytrec

Klantbeoordeling

De klanten van PSYTREC zijn over het algemeen heel tevreden over de diensten. Ze krijgen gemiddeld een 8,44 van de 10. Dit is erg hoog en daar zijn ze ook trots op. Op de website kan je van 5 verschillende mensen hun verhaal horen over het traject en de manier van werken. Ze vertellen over wat ze hebben meegemaakt en wat ze hebben geleerd in de training. Verder vertellen hoe ze vooruit gingen binnen het proces en hoe het motiveren van elkaar helpt bij het proces om meer te kunnen en durven.

PTSS

Symptomen van PTSS

PTSS heeft hele duidelijke symptomen. Deze symptomen zijn ook niet de minste. De symptomen van PTSS zijn: Je kan veel stress ervaren als je iets ziet wat met de ervaring te maken kan hebben. Ook kan je de hele gebeurtenis de hele tijd opnieuw afspelen in je hoofd. Je kan dingen die te maken hebben met de traumatische ervaring gaan vermijden. Hier wordt het leven niet makkelijker van. Ook ga je mentaal achteruit je wordt heel ingetogen en je bent snel overprikkeld.