Website bekijken

Onze website bekijken

In Nederland is de gezondheidszorg erg goed geregeld. Een belangrijke maar toch veel onderschatte discipline uit onze gezondheidszorg is de mondverzorging. Een goede vorm van mondverzorging is erg belangrijk. Er zijn verschillende specialisten actief in deze sector. Namelijk tandartsen en mondhygiënisten. Echter zijn er maar weinig Nederlanders die het verschil juist aan kunnen geven. Een mondhygiënist is vooral gespecialiseerd in het reinigen van het gebit. Dit doen zij wel in combinatie met een aantal andere kleine werkzaamheden in de mond. Het grote verschil tussen een tandarts en een mondhygiënist is dat een tandarts iets meer bevoegdheden heeft. Een van de extra bevoegdheden van een tandarts is het plaatsen van kronen. Een tandarts heeft dan ook een andere opleiding gevolgd dan een mondhygienist. Dit betekent dus dat je alleen voor kleinere ingrepen bij een mondhygiënist terecht kan. Benieuwd of onze mondhygiënist jou kan helpen? Neem een kijkje op onze website en bekijk al onze expertises. 

Website bekijken

Waarvoor kan je onze website bekijken?

Als je onze website gaat bekijken kom je erachter dat Dental4all een erg professionele en toegankelijke praktijk is. Zij geven duidelijk aan welke werkzaamheden zij uitvoeren. Daarnaast declareren ze alle gemaakte kosten direct naar je verzekeraar. Zo heb je zelf geen omkijken naar de betaling van je behandeling. Voor jongeren onder de achttien zijn alle behandelingen zelfs gratis, de verzekering dekt direct alle kosten voor mondverzorging. Dit geldt voor alle kinderen met het basispakket. 

Website bekijken

Wanneer kan ik naar een mondhygienist?

Als je je gezondheid belangrijk vindt, dan kan je gebit natuurlijk niet achterlopen. Daarnaast is het zelfs zo dat als je onvoldoende aandacht besteed aan je mondverzorging, je hier vroeg of laat last van gaat krijgen. Een veel voorkomend probleem is het ontstaan van ontstekingen in het tandvlees. Deze ontstekingen doen erg veel pijn. Een veel voorkomend probleem is dat deze ontstekingen er voor zorgen dat je tandvlees terug trekt. Het gevolg hiervan kan zijn dat je tanden minder goed vast zitten of in het ergste geval verwijderd dienen te worden. In dit geval is het dus beter om preventief naar een specialist te gaan.