cupping kopen

De lekkerste massage met cups

Cupping massages zijn tegenwoordig zeer populair, met cupping kopen moet je echter wel weten wat de verschillende soorten cuppings met je huid doen. Heb je misschien wel eens eerder een massage met cuppings ervaren dan weet je hoe intens dit kan zijn, de cups worden namelijk vacuüm op de huid gezogen waardoor er een betere doorbloeding ontstaat. Iedereen weet dat een goede massage een perfecte werking op je gestel heeft, een cupping massage zorgt ervoor dat je lekker ontspant. Het aanbod van cuppings is erg groot, en als leek weet je vaak niet welke je nodig hebt voor jouw lichaam. 

cupping kopen

Waar gebruik je de cups voor

Als eerst bij een cupping kopen is het goed jezelf af te vragen waar je de cuppings voor wilt gebruiken, je hebt namelijk sets voor bepaalde lichaamsdelen of het gezicht. Heb je al ervaring met een massage dan is het goed om een uitgebreide set te kopen, over het algemeen werken de grotere cups beter dan kleine cups. Wanneer je last hebt van cellulitis heb je hier ook speciale cups voor om dit te verminderen. Dankzij de cups kun je weer met een goed en zeker gevoel je benen laten zien, draag in de zomer korte rokjes zonder jezelf te hoeven schamen voor je benen. 

Cupping cups voor je gezicht

Voor je gezicht kun je ook een speciale cupping kopen, over het algemeen zijn deze cuppings kleiner dan de cuppings voor je lichaam. De oogcontouren en de rimpels in je gezicht kunnen met de cups behandeld worden, voor kleine rimpels en ook de bovenlip kan weer mooi strak worden. Ook om de poriën te reinigen zijn de cups ideaal om te gebruiken, je krijgt er weer een mooie en schone huid van. De cups zijn niet moeilijk in gebruik, heb je vragen over een bepaalde cup dan kun je bij demassagewinkel.com de benodigde informatie vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *